Schaatsen in de voorjaarsvakantie!

Krekt net.. net niet dus. In de 3e week van januari begon het er even naar uit te zien dat we zouden kunnen schaatsen op de ijsbaan.  Een handvol fanatieke schaatsers kon de verleiding niet weerstaan en hebben hun kans gegrepen op die ene vrijdag, 22 januari. Het was duidelijk: deze dag kon er nog geschaatst worden en de volgende dag niet meer. Het ijs begon aan de kanten al snel minder te worden en er was dus geen sprake van om de ijsbaan  ‘officieel’ open te stellen.

Het lijkt er ook niet op dat Koning Winter ons nog met een vorstperiode zal verrassen en dus willen wij in de voorjaarsvakantie, op dinsdag 1 maart,  een uitje organiseren naar de kunstijsbaan “Thialf’  in Heerenveen.  Dit is bedoeld voor de kinderen in groep 6, 7 en 8 van de basisscholen in IJlst.  Opgave gaat via de school. Kinderen uit IJlst, maar die niet in IJlst op één van de basisscholen zitten, kunnen hun aanmelden via ons contactformulier.

Om alles en iedereen wat in de gaten te houden, kunnen wij deze middag nog wel wat extra hulp gebruiken. Lijkt het u  leuk om deze middag als begeleider mee te gaan? Meld u dan ook aan via onze site met het contactformulier. Tot dan!

Download brief Kinderen Schaatsen Thialf 2016

Namens het bestuur van ijsclub de “IJlster Schaats”
Ykje Wiersma, secretaris